Câștigă cu IE8

Treaba e simplă: cauți indicii (câte unu’ pe săptămână, nu-ți face iluzii că te joci de-a Sherlock!) și dacă ai ceva bulan câștigi cașcavalu’. Zeeeeceeeee miiii deeeee eeeeuurooooo. Pac pac.

Cum 10k€ pare a fi o sumă corectă pentru a folosi IE, am zis să mă înscriu. Prima chestie? Intră pe jocuri-nu-știu-ce (le dau și link să nu fiu rău) și

Folosește “compatibility view” din toolbar pentru a avea conținutul aranjat și să ajungi mai repede la rubrica / articolul ce te interesează.

Doar eu văd partea amuzantă ? Dacă da, gândește-te că acel „compatibility view” se comportă ca și cum ai avea… IE7 instalat! :D

Asta fu prima. A doua este că site-ul sus numit îmi dă asta pe IE:

Pe Firefox este OK!

O a treia chestiuță ar fi asta:

Doar tab-urile legate de concursul sufletului!

Bonus:

Bonus 2: 50% CPU usage. Adică nici măcar Firefox, în zilele lui FOARTE proaste nu rupe în halul ăsta!

Bonus 3: NU poți închide IE din task manager! De fiecare dată când îl închizi, își face tab recovery. Parcă ar fi balauru’ cu șapte capete!

Superbonus: problema era/este pe explorer8.ro. Yep, pe site-ul microsoft!

Dacă stau să mă gândesc un pic, 10k€ nu înseamnă suficient de mulți bani pentru a mă convinge să folosesc IE… :|

So… Aș vrea să-i văd pe Tudor sau pe Piticu cum vin să-mi spună că IE8 e cel mai rapid. Și cel mai frumos. Și cel mai sclipitor. Și cel mai… În fine, ai înțeles ideea!

Partea cu adevărat mișto este că IE a scăzut sub pragul de 60% market share. Iar asta nu poate decât să ne bucure, nu? :D

3 Comentarii to “Câștigă cu IE8”

  1. Partea cu adevărat mișto este că IE a scăzut sub pragul de 60% market share. Iar asta nu poate decât să ne bucure, nu?

    Clar!

  2. Chiar ma gandeam sa te contrazic, dar se pare ca e adevarat ce spui. M-am uitat pe trafic.ro la top 10 si am vazut Firefox cu peste 35%, pe primul loc, iar restul in continuare, cu IE mai aproape de 50% decat de 60%. Am trait sa vad Firefox 3 pe primul loc… ce chestie… Bine, IE6+7+8 depasesc celelalte browsere, dar declinul e puternic vizibil. Microsoft va trebui sa scoata un IE9 tare bun ca sa mai tina niste oameni in browserul lor. Asta e. Singuri si-au sapat suprematia cand au decis sa ignore securizarea si dezvoltarea IE. Daca mai iau in calcul faptul ca IE9 nu va fi disponibil pentru XP, pot estima cu usurinta migrarea a inca 10-15 procente catre alte browsere, intr-un an sau doi, pentru ca firmele nu vor trece la Windows 7 prea usor, iar omuletii de acasa isi mai folosesc PC-urile vechi, pe care Windows XP functioneaza bine-mersi.

  3. Pentru 10.000 de euro pot folosi IE maxim o luna. M-am pisat de mult timp pe IE.

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter