Un mic update vis-a-vis de Profitshare

Ziceam acum un an că abandonez plugin-ul din cauza lipsei de interes a echipei Profitshare. Doar că treburile s-au schimbat un pic și a apărut un API în peisaj. Este în regim semi-public (adică trebuie să ceri acces) și mi se șoptește că în curând va fi public pentru toată lumea. La prima vedere pot spune că permite o grămadă de operațiuni (de la generarea de link-uri până la statistici; majoritatea operațiunilor posibile din interfața web vor fi disponibile și prin API).

Prin urmare, am apucat să rescriu o bună parte din plugin suficient pentru a decide că este într-un stadiu beta. Dacă ești dispus să-l încerci, ai de făcut câteva lucruri:

 1. Cere acces la API-ul Profitshare (detalii la sfârșitul acestui articol)
 2. Asigură-te că ai PHP 5.3.20 (minimum) instalat pe server.
 3. Lasă un comentariu la acest post să-ți trimit o arhivă cu plugin-ul.
 4. Deoarece am cerut feedback și nu am primit de la nici unul dintre utilizatori, plugin-ul nu va mai fi disponibil. Aveți plugin-ul oficial, succes!

În momentul de față plugin-ul are o funcționalitate limitată (doar înlocuiește link-urile la posturile noi și permite scanarea posturilor mai vechi pentru link-uri; partea nasoală este că încă nu tratează erorile din partea profitshare) dar funcționează cu toți advertiserii din rețea (deci nu doar emag!): altex, strollers, pcfun etc.

7 Comentarii to “Un mic update vis-a-vis de Profitshare”

 1. Salut, trimite-mi te rog pluginul pe mail

 2. Ionuț Staicu

  Salut Marian. Știu de plugin-ul lor.
  Eu plănuiesc ceva mai multe features decât oferă ei. Și m-aș hazarda să spun că plănuiesc ceva ce ei nu pot implementa :)

 3. Salut. As vrea si eu pluginul

 4. Ionuț Staicu

  Salut Paul. Am trimis, aștept feedback.

 5. Salut. Super

  Vreau si eu acest plugin.

  Multumesc

 6. Ionuț Staicu

  Am trimis. Mulțumesc.

Show trackbacks
windows apple dropbox facebook twitter