Un mic update vis-a-vis de Profitshare

Ziceam acum un an că abandonez plugin-ul din cauza lipsei de interes a echipei Profitshare. Doar că treburile s-au schimbat un pic și a apărut un API în peisaj. Este în regim semi-public (adică trebuie să ceri acces) și mi se șoptește că în curând va fi public pentru toată lumea. La prima vedere pot spune că permite o grămadă de operațiuni (de la generarea de link-uri până la statistici; majoritatea operațiunilor posibile din interfața web vor fi disponibile și prin API).

Prin urmare, am apucat să rescriu o bună parte din plugin suficient pentru a decide că este într-un stadiu beta. Dacă ești dispus să-l încerci, ai de făcut câteva lucruri:

 1. Cere acces la API-ul Profitshare (detalii la sfârșitul acestui articol)
 2. Asigură-te că ai PHP 5.3.20 (minimum) instalat pe server.
 3. Lasă un comentariu la acest post să-ți trimit o arhivă cu plugin-ul.
 4. Deoarece am cerut feedback și nu am primit de la nici unul dintre utilizatori, plugin-ul nu va mai fi disponibil. Aveți plugin-ul oficial, succes!

În momentul de față plugin-ul are o funcționalitate limitată (doar înlocuiește link-urile la posturile noi și permite scanarea posturilor mai vechi pentru link-uri; partea nasoală este că încă nu tratează erorile din partea profitshare) dar funcționează cu toți advertiserii din rețea (deci nu doar emag!): altex, strollers, pcfun etc.

7 Comentarii to “Un mic update vis-a-vis de Profitshare”

 1. Salut, trimite-mi te rog pluginul pe mail

 2. Ionuț Staicu

  Salut Marian. Știu de plugin-ul lor.
  Eu plănuiesc ceva mai multe features decât oferă ei. Și m-aș hazarda să spun că plănuiesc ceva ce ei nu pot implementa :)

 3. Salut. As vrea si eu pluginul

 4. Ionuț Staicu

  Salut Paul. Am trimis, aștept feedback.

 5. Salut. Super

  Vreau si eu acest plugin.

  Multumesc

 6. Ionuț Staicu

  Am trimis. Mulțumesc.

Show trackbacks