10/GUI

Te-ai întrebat vreodată care e viitorul mausului? Unii zic că mausul nu are viitor, datorită modului său limitat de funcționare. Iată un concept cel puțin interesant de interacționare cu pc-ul:

Via.

3 Comentarii to “10/GUI”

 1. da , am prins chestia si e interesanta ideea . ar fi ceva sa poti lucra asa . desi , sincer , nu stiu daca se poate . ar fi noul nivel de multitasking sa poti lucra asa .

  chiar nu cred ca te poti concentra pe 2-3-4 pointere in acelasi timp , chiar daca le pastrezi concentrate in aceeasi zona a ecranului .

 2. Banal.
  Daca doreau sa faca o prezentare a unui mega touchpad care se foloseste de gesturi au reusit. Totusi, un concept “radical” de genul asta merita putin mai multa atentie. Concret, se poate obine asa ceva numai din soft, iar investitia MAJORA este de fapt un monitor touch extra wide de dimensiunile unei tastaturi mai late.
  Pe acea “tableta” se pot proiecta deasemeni si un desktop normal cu shortcut-uri si alte widget-uri customizabile, orice specie / format de tastatura deasemeni customizabila, cat si suportul prezentat de ei “multigesture mouse”.
  Daca se doreste si minimizarea costurilor la fel de radical, asta poate fi versiunea “chinezarie” a unui concept revolutionar.

 3. 2009….
  as putea spune ca ceva din treaba asta o gasim in Metro UI din windows 8, nu? ;)

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter