Microsoft a stricat Skype

Zilele trecute îmi zice cineva: „de când a fost cumpărat de Microsoft (adică de o lună), Skype scoate doar versiuni proaste și instabile”.

Sunt curios de o chestie: își imaginează cineva că în ziua în care Skype a încasat banii și-a luat programatorii iar Microsoft a primit codul sursă împreună cu urarea „succes” ? Chiar crede cineva că s-a schimbat altceva în afară de management?

Bonus: iată un concept pentru skype 6:

5 Comentarii to “Microsoft a stricat Skype”

 1. Jean Valjean

  Exista un sambure de adevar in ce spune, este posibil sa apara versiuni ‘bloated’, probabil pe .NET conform traditiei M$. Prietenii stiu de ce. ;)

 2. Staicu Ionuț-Bogdan

  @Jean: e vorba de ce s-a întâmplat până acum, nu despre ce se va întâmpla. :D

 3. Deci înțeleg că începând cu Skype 6 oamenii își vor putea muta ferestrele cum doresc, mai înțeleg și că vom salva enorm de mult spațiu pe orizontală (de parcă aia era buba) ca să putem da scroll vertical până la plictiseală. Ăăă… cred că mi-a scăpat ceva. Cu siguranță irelevant. Măi… poate cineva se va bucura de noua versiune Skype așa că le doresc succes!

  P.S. Probabil în afară de interfață nu mai e nimic de făcut la Skype…

 4. Staicu Ionuț-Bogdan

  @Nicu: este doar un concept.

  Ar fi destule de făcut la skype pentru a-l face mai bun. Grupuri, privacy per grup etc.

 5. Știu că mai e loc de îmbunătățiri, dar dintr-un clip de „marketing” de obicei te aștepți la mai mult decât la ceea ce au prezentat aici. Iar adăugarea avatarului poate salva spațiu pe orizontală și ocupă de cel puțin două ori mai mult pe verticală. Deci e foarte discutabilă îmbunătățirea aia. Iar în afara ei… ce mai rămâne din clip? O mână de animații. :P

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter