Link-urile săptămânii 2-8 Mai

  1. If you can’t beat them, join them! Microsoft a lansat o serie de unelte ce face ușoară portarea aplicațiilor iOS pe Windows Phone 7. E un pas… să zicem interesant.
  2. Dacă până acum am folosit doar două unități de măsură (px și em), în CSS3 avem și… rem. Este un hibrid ce pare interesant dar, ca orice chestie cool nu e suportată de toate browserele. Probabil vor mai trece doi-trei ani până când vom putea implementa fără grijă toate multe din tehnologiile disponibile.
  3. Chiar dacă unii sunt porniți rău împotriva „clasei” .clearfix (de fapt cred că procedeu ar fi un cuvânt potrivit), iată că această șmecherie evoluează și ea.
  4. S-a lansat jQuery 1.6.
  5. A apărut WordPress 3.2. O versiune alpha, dar care arată câteva lucruri introduse în următorul release al WP. Dintre lucrurile noi se numără: un dashboard redesenat, o temă default nouă ( twenty eleven / 2011 ), un sistem de upgrade incremental (nu va fi nevoie să urci toate fișierele wp ca până acum), se renunță la suportul pentru IE6 (YAY!), PHP mai vechi de 5.2.4 și MySQL mai vechi de 5 și desigur, îmbunătățiri de viteză.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter