Link-urile săptămânii 14-20 Martie

Săptămâna asta am fost foarte ocupat, prin urmare am strâns doar trei link-uri. Sper ca săptămâna viitoare să mă revanșez :)

CSS
  1. Framework-uri CSS. Pro și contra. Dacă în urmă cu doi-trei ani consideram că framework-urile CSS sunt inutile de cele mai multe ori, eliminând orice urmă de semantică (să fim serioși, o clasă de genul column_1 nu spune mai nimic, nu?), în prezent nu s-a schimbat deloc. La fel de inutile au rămas în ochii mei.
Browsers
  1. Din nou despre IE9. Și cât de bun și minunat este el. Not! IE9 păstrează tradiția IE de până acum: un coșmar. Asta pentru că oricât de mult încearcă unii să-l promoveze (sper ca măcar să-și ia mulți bani din asta și să nu o facă din convingere!), IE va rămâne – și la versiunea asta – un browser slab. Foarte slab, chiar. Ce nu poate păstra măcar partea de „compatibiliy view” funcțională (aseară se chinuia un amic cu o chestie care „nu mergea pe ie8”; de fapt mergea in ie8 dar nu mergea pe ie9 în compatibility mode).
Hardware
  1. Mac Book Pro 2011 se întâmplă să crape. Și nu doar la doi-trei utilizatori… Da, știu că Apple sunt cei mai buni, sistemele sunt cele mai stabile iar userii ăia sunt retardați pentru că au cumpărat așa ceva și nu știu să folosească o asemenea minune tehnologică. :D

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter