Ntz Antispam v.1.1

Și iată că s-a întâmplat și minunea. În urmă cu aproximativ doi ani am lansat Ntz Antispam. Un plugin idiot de simplu dar care s-a dovedit a fi foarte eficient, fiind recomandat chiar și de bloagări mari. :D

Dar timpul a trecut, Chrome a devenit din ce în ce mai utilizat și am descoperit o problemă gravă: unii utilizatori de Chrome (și probabil și cei ce folosesc google toolbar în alte browsere) nu puteau lăsa comentarii. Am revizuit puțin plugin-ul, am adăugat un autocomplete="off" la câmpul magic și am adăugat o chestie ce am vrut-o de la v.1 dar am lăsat-o… „pe mâine”. Despre ce este vorba?

Ai o opțiune numită $moveInTrash care îți mută un comentariu invalid în… spam. (te așteptai să le mute în trash, nu?). Opțiunea o dez/activezi editând codul deoarece o opțiune în admin ar fi însemnat un query suplimentar și am considerat că nu e cazul. Dacă dezactivezi treaba asta, comentariile nu vor intra în baza de date. Deloc. Cool, nu? Este dezactivată by default, dar dacă simți nevoia, go crazy!

2 Comentarii to “Ntz Antispam v.1.1”

  1. Din nou, felicitari! :) Mereu folosesc tehnica asta.

  2. Ai o opțiune numită $moveInTrash care îți mută un comentariu invalid în… spam. (te așteptai să le mute în trash, nu?). Opțiunea o dez/activezi editând codul deoarece o opțiune în admin ar fi însemnat un query suplimentar și am considerat că nu e cazul.

    Mie imi place sa tin lucrurile sub control, deaceea personal asi opta pentru un query suplimentar, decat la fiecare reinstalare sau innoire a modulului sa fiu obligat sa editez codul. In rest, totul e OK, felicitari!

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter