Link-urile săptămânii 4-10 Octombrie

 1. Devino mai bun în Git! O carte gratuită în luna octombrie despre… git. De ce să folosești version control, de ce să folosești Git și mai ales CUM să folosești Git. Mirror
 2. Dacă tot vorbim de cărți, poate ar trebui să arunci un ochi și peste jQuery Fundamentals. O carte gratuită despre… jQuery. Este disponibilă în câteva formate, deci trebuie doar timp și chef să o citești pe orice device ai la îndemână.
 3. OOP JavaScript. Un soi de continuare a unui articol mai vechi.
 4. Tot despre OOP, dar cu plugin-uri pentru jQuery.
 5. O treaba interesantă despre temele de WordPress optimizate pentru mobile. De fapt optimizate pentru iDevices. Un punct de vedere cu care sunt de acord. (Ai înțeles Alex cum stă treaba?)
 6. Chiar dacă nu are absolut nicio legătură cu development-ul în mod special, cei de la 37 signals și-au renovat birourile. Nu-i mare brânză, dar modul în care au făcut-o m-a pus pe gânduri. În cazul în care mă va lovi spiritul antreprenorial, sediul meu va fi inspirat destul de mult din asta (da, știu, nici nu am gânduri prea mari! :D ).

4 Comentarii to “Link-urile săptămânii 4-10 Octombrie”

 1. Nici o tema de mobile nu este ok, toate au probleme mai mari sau mai mici, unele smartphones nu suporta @font-face si trebuie sa folosesti cufon etc, sunt multe variabile de luat in calcul, dar mi se pare ok sa prezinti blogul pe mobile intr-o varianta in care nu trebuie sa dai zoom, sa muti ecranu si etc pentru citire. Pe tine de doare in p**a ai iPad. :))

 2. Staicu Ionuț-Bogdan

  unele smartphones nu suporta @font-face si trebuie sa folosesti cufon

  Doar mie mi se pare că ai așteptări prea mari de la… telefon? :|

 3. Arata interesant birourile, imi place in special camera aceea pentru convorbiri private antifonata :)) Makes it so easy for corporate spying.

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter