Flash SUCKS!

Da, știm, flash e nașpa. Adobe vrea să cucerească lumea prin instalarea playerului pe fiecare device. Noroc cu salvatorii de la Apple, care și-au dat seama că flash e câh, consumă cpu și dă crash-uri! Desigur, din punctul multora de vedere, flash e folosit doar pentru redare video/audio. Țeapă, nu e așa… Hai să ne faultăm singuri:

  • Unu. Atât de bun e, da?
  • Doi. A se observa și faptul că rulează ca x32, da?
  • Trei. O fi el x64, dar se instalează în directorul greșit.

Bonus: atât de tare este QuickTime player încât nu poți sări la… să zicem minutul 30 fără a face buffer la primele 30 minute. Smart!

4 Comentarii to “Flash SUCKS!”

  1. Te stresezi degeaba! Unele chestii de la Apple (gen doctrine / ideologii) sunt embedded adanc in brain la fani! Tu nu esti mantuitorul care va salva apple fans si ii va duce in lumina!

  2. Vezi ca esti hater? =)) Faci parte dintr-o conspiratie mondiala care nu vrea sa lase Apple sa salveze lumea… Pe bune, acum; eu nu sunt utilizator de produse Apple, asa ca nu pot sa fac comparatie, dar nu-mi place deloc directia in care au plecat in ultimul timp. Recunosc, sunt in continuare fan Mac OS, dar asta numai pana o sa scoata Adobe Photoshop pentru Ubuntu :D

  3. Treaba asta cu flash e oarecum asemanatoare cu problema Windows: toata lumea striga “jos Windows”, dar e foarte folosit si are utilitate, lumea e obisnuita. Parerea mea e ca nu e chiar atat de prost.

  4. Sunt convins ca majoritatea gandim ca tine numai ca ne lovim mereu de flash. Cum spunea Stefan mai sus, te stresezi degeaba.

Show trackbacks

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu!

You can insert code snippets using BBcode:
[js].[/js] [html].[/html] [php].[/php] [css].[/css]
You can also use some HTML tags:
<blockquote>.</blockquote> <code>.</code> <a href="">.</a> <strong>.</strong> <em>.</em>

windows apple dropbox facebook twitter